slávnostné menu

Polievky

Slepačí vývar s mäsom a rezancami al.1,3 0,33l SK

Hlavné menu

Kuracie mäso

Kurací steak al. -  180g SK
Vyprážaný kurací rezeň      al.1,3,7 180g SK
Vyprážaný kurací gordon blue (šunka, syr)       al.1,3,7 180g SK
Prírodný kurací gordon blue (šunka, syr) al.,7 180g SK
Pečené kačacie stehno (15eur/osoba vrátane prílohy) al. -  250g SK
Pečené kačacie prsia ( 15eur/osoba vrátane prílohy)    al. -  250g SK

Bravčové mäso

Vyprážaný bravčový rezeň al.1,3,7 180g CZ
Vyprážaný bravčový gordon blue (šunka, syr) al.1,3,7 180g CZ
Prírodný bravčový gordon blue (šunka, syr) al.1,3,7 180g CZ
Bravčová panenka obalená v slanine (13,50 eur/osoba) al. -  180g CZ
Bravčová panenka plnená sušenou rajčinou  (13,50 eur/osoba)      al. -  180g CZ
Bravčová panenka plnená sušenou slivkou  (13,50 eur/osoba)        al. -  180g CZ

alergény

1. Obilniny obsahujúce lepok (t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich hybridne odrody) 2. Kôrovce a výrobky z nich 3. Vajcia a výrobky z nich 4. Ryby a výrobky z nich 5. Arašidy a výrobky z nich 6. Sójové zrná a výrobky z nich 7. Mlieko a výrobky z neho 8.Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové orechy a queenslandské orechy a výrobky z nich 9. Zeler a výrobky z neho 10. Horčica a výrobky z nej 11. Sezamové semená a výrobky z nich 12. Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10mg/kg alebo 10mg/l. 13. Vlčí bôb a výrobky z neho 14. Mäkkýše a výrobky z nich.

Hmotnosť surovín je uvedená v surovom stave.